kognitivterapipsykolog new logo

Priser

OBS VI KAN P.T. TILBYDE TERAPI UDEN VENTETID. Vi har overenskomst med den offentlige sygesikring. Har du en henvisning fra din egen læge til psykolog, kan den bruges hos os. Bemærk dog venligst, at vi har lang ventetid for unge 18-24-årige (gratis terapi for angst og depression), da alle sygesikringspsykologer er blevet underlagt en økonomistyring i forhold til denne gruppe.

Ved lægehenvisning

Gruppeterapi (1 time og 45 min.)

Mellem 343 kr. og 381 kr. ved første samtale og 298 kr. og 331 kr. ved efterfølgende samtaler – afhængig af, hvor mange deltagere der er i gruppen.

Individuel terapi (45 min.)

Første samtale: 462 kr.
Efterfølgende samtaler: 386 kr.

Læs mere om henvisningsårsagerne.

OBS Bemærk venligst at hvis du er medlem af Sygeforsikring Danmark, vil du kunne få 100 kr. pr. session i refusion for gruppeterapi og 200 kr. for individuel terapi. Vi indberetter elektronisk til Sygeforsikring Danmark.

Psykolog priser ved privatbetaling

Individuel terapi/rådgivning og coaching – privatbetaling

950 kr. (50 min.)

Individuel terapi/rådgivning, coaching – ved forsikrings-, arbejdsgiverdækning og lign.

1100kr. (50min.)

Parterapi

1250 kr. (60 min.)

Supervision

Prisen på supervision aftales afhængigt af opgaven.

NB Hvis du har en privat sundhedsforsikring eller din arbejdsplads har en sundhedsordning, kan du i mange tilfælde få dækket udgifterne til terapi hos en psykolog.

Afbudsregler
Bemærk venligst afbud skal ske senest kl. 12.00 dagen forinden pr. mail på info(at)kognitivterapipsykolog.dk og der opkræves fuldt honorar ved for sent afbud eller udeblivelse uanset årsag.