Psykologer

kognitiv psykolog jama deriaAutoriseret psykolog
Jama Deria
Specialist i psykoterapi & klinisk psykologi

Jeg er autoriseret psykolog og uddannet ved Aarhus Universitet i 2007. Desuden er jeg af Dansk Psykolog Forening certificeret specialist i psykoterapi. Jeg har omfattende klinisk efteruddannelse. Længerevarende uddannelser indenfor både kognitiv adfærdsterapi og psykodynamisk psykoterapi. Jeg er endvidere uddannet mindfulness instruktør.

Indenfor kriserådgivning, psykoterapeutisk ambulatorium, lokal psykiatri samt privat psykologpraksis har jeg en alsidig erfaring. Problematikker som for eksempel stress, angst, udbrændthed, traumer og krisereaktioner er områder hvor jeg i særdeleshed har en stor bred arbejdsmæssig erfaring. Jeg beskæftiger sig ligeledes med undervisning, supervision og mindfulness.

Ud fra en integrativ referenceramme anvender jeg forskellige evidensbaserede metoder fra kognitiv terapi, psykodynamisk terapi, neuroaffektiv terapi samt kropsorienteret terapi, i mit terapeutiske arbejde. Det centrale i mit terapeutiske sigte er, gennem et fordybet nærvær, at skabe en tillidsfuld relation, der kan fungere som virkemiddel for terapeutisk forandring og personlig udvikling.

I gennem de sidste 12 år har jeg løbende deltaget i intensive retreats og kurser om mindfulness, meditation og personlig udvikling, i udlandet såvel som i Danmark.

Konsultationen kan foregå på dansk eller engelsk.