Psykologer

psykolog kristin thorisdottir
Klinisk Arbejdspsykolog & Coach
Kristin Thorisdottir (Kastrup)

Jeg læste klinisk psykologi ved Aalborg Universitet og har boet i Tårnby siden 2018. Når jeg specialiserede mig i klinisk psykologi voksede mit fokus på arbejdspladsen, da stress bliver mere almindeligt i vores moderne samfund. Det er vigtigt, at man som enkeltperson søger hjælp og støtte, når man føler, at arbejdsbyrden og manglende balance mellem arbejde og hjem bliver overvældende.

På kandidaten blev jeg introduceret til Coaching og især sundheds coaching har fanget min interesse. Jeg har fx hjulpet personer med at opnå en sundere livsstil med coaching. Min største målgruppe har været kvinder som gerne vil tabe sig og ændre sin livsstil i forhold til kost og motion.

Endvidere har jeg stor interesse for personlighedstræk/personligheder og har derfor forsket i emnet. Det viser sig, at bestemte personligheder er mere tilbøjelige for at udvikle angst, depression og stress end andre. Desuden er det ikke alle behandlinger der virker på alle mennesker. Jeg har udover det lavet forskning på Mindfulness og Selv Medfølelse. Disse metoder anvender jeg i terapien sammen med ACT-metoden (Acceptance & Commitment Therapy). Jeg vil altid tage udgangspunkt i dig og hvordan du er som person i forhold til din behandling, da vi er alle er forskellige.

Jeg håber, at du kan drage fordel af min erfaring, interesse & uddannelse.
kognitiv psykolog jama deriaAutoriseret psykolog
Specialist i psykoterapi
Jama Deria (Østerbro)

Jeg er autoriseret psykolog og uddannet ved Aarhus Universitet i 2007. Desuden er jeg af Dansk Psykolog Forening certificeret specialist i psykoterapi. Jeg har omfattende klinisk efteruddannelse. Længerevarende uddannelser indenfor både kognitiv adfærdsterapi og psykodynamisk psykoterapi. Jeg er endvidere uddannet mindfulness instruktør.

Indenfor kriserådgivning, psykoterapeutisk ambulatorium, lokal psykiatri samt privat psykologpraksis har jeg en alsidig erfaring. Problematikker som for eksempel stress, angst, udbrændthed, traumer og krisereaktioner er områder hvor jeg i særdeleshed har en stor bred arbejdsmæssig erfaring. Jeg beskæftiger sig ligeledes med undervisning, supervision og mindfulness.

Ud fra en integrativ referenceramme anvender jeg forskellige evidensbaserede metoder fra kognitiv terapi, psykodynamisk terapi, neuroaffektiv terapi samt kropsorienteret terapi, i mit terapeutiske arbejde. Det centrale i mit terapeutiske sigte er, gennem et fordybet nærvær, at skabe en tillidsfuld relation, der kan fungere som virkemiddel for terapeutisk forandring og personlig udvikling.

I gennem de sidste 12 år har jeg løbende deltaget i intensive retreats og kurser om mindfulness, meditation og personlig udvikling, i udlandet såvel som i Danmark.

Konsultationen kan foregå på dansk eller engelsk.